Catering

Catering til dit næste event

Street Meals er et innovativt cateringkoncept, der bringerlækker mad direkte til dine begivenheder med lethed og bekvemmelighed. Voresmål er at gøre det nemt for kunderne at nyde fantastisk mad uden besværet vedtraditionel catering. 

Vi samler et udvalg af foodtrucks med forskellige køkkenerog madstilarter, lige fra gourmet-burgere til mexicansk street food, græskstreetfood og endda en rullende vin bar. Dette giver dig rig mulighed for atvælge lige den type mad du elsker.  

Vores team sørger for levering af foodtrucks til ditarrangement og opsætning af en festlig atmosfære. Vi tager os af alt, så du kannyde din fest. 

Vores personale er veltrænet og venligt. De er der for atsikre, at din begivenhed forløber gnidningsfrit. Fra at hjælpe gæsterne med atvælge deres måltider til at sikre, at alt går efter planen, er vores mål atlevere en uforglemmelig oplevelse. 

Alle vores cateringprodukter er inkluderet med 2 timersserveringsvindue som standart, samt service. 

Street Meals kombinerer alsidighed, bekvemmelighed ogkvalitet for at give kunderne den ultimative cateringoplevelse. Uanset om deter en lille sammenkomst eller en større begivenhed, er vores mål at gøre detlet for kunderne at nyde god mad og skabe uforglemmelige øjeblikke med deresgæster.

Menukort

Burgere

Gourmet Hotdogs

Mexicansk

Græsk Gourmet